Xhuli: Edhe atëherë kur i ke të gjithë kundër, duhet ta gjesh forcën te vetja (VIDEO)

2023-03-14

Big Brother VIP Kosova

Në këtë darkë, që është shtruar për finalistët e Big Brother VIP Kosova, ata kanë rastin të përgjigjen në pyetjet e shtruara nga publiku.

Pyetja e parë, në ekranin e madh në dhomën e ndejës, u shfaq pyetja për Xhulin.

“Si ia del me qenë grua kaq e fortë duke i pasur të gjithë kundër?”, ishte pyetja për Julianën.

“Edhe atëherë kur i ke të gjithë kundër, duhet të gjesh forcën te vetja”, u përgjigj Xhuli.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.

Source:
https://klankosova.tv/xhuli-edhe-atehere-kur-i-ke-te-gjithe-kunder-duhet-ta-gjesh-forcen-te-vetja-video/