Xhuli me disponim jo të mirë, i thotë Brunos “çohu nga tavolina ose çohem unë” (VIDEO)

2023-03-04

Big Brother Vip Kosova Banoret

Banorja e Big Brother VIP Kosova, Xhuli nuk është dukur fort në disponim gjatë ditës së sotme, e arsyeja mbetet nata e mbrëmshme Prime, ofendimi dhe mos kërkim falja nga Vedati.

Kësisoj, derisa ajo ishte e ulur pranë tryezës bashkë me Stresin, atje shkoi edhe Bruno, veç se prezenca e këtij të fundit ishte pengesë për Xhulin.

Ajo i kërkoi të çohet prej tavolinës, ose në të kundërtën do të çohej vetë Xhuli. Por, çfarë ndodhi më detajisht? Këtë e kuptoni përmes videos në linkun e mëposhtëm.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.

Source:
https://klankosova.tv/xhuli-me-disponim-jo-te-mire-i-thote-brunos-cohu-nga-tavolina-ose-cohem-une-video/