Xhuli-Stresit: Nëse krejt nuk i kishin dalë ballë serbit si Vedati, ku ish kanë Kosova sot? (VIDEO)

2023-03-04

Big Brother Vip Kosova Banoret

Xhuli edhe gjatë ditës së sotme i ka vazhduar diskutimet për Vedatin.

Ajo është shprehur se Vedati është një dështak, duke folur kështu për periudhën e luftës në Kosovë.

“Unë nuk e kam ofenduar, unë thjeshtë mendoj që ti je një dështak që s’ka guxim me i dal përballë kushdo që munohet me na hy në territor tonin. Pyetja e vetme që unë i bi pishman që nuk ia kam bërë është: Nëqoftëse të gjithë njerëzit kishin me qenë si ti Vedat Bajrami, çka kish ndodh me Kosovën, nëqoftëse askush nuk i kish dalë përballë serbit, ku ish kanë Kosova sot?”, u shpreh ajo.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.

Source:
https://klankosova.tv/xhuli-stresit-nese-krejt-nuk-i-kishin-dale-balle-serbit-si-vedati-ku-ish-kane-kosova-sot-video/